Krekács Petra

KrekacsPetraRégió: Közép-Magyarország és Budapest

Coach képesítését szerezte: Pro Bona Kft.

Szakterület: life coaching, jövőtervezés, motiváció erősítése, célok kitűzése, véghezvitele, pozitív önkép erősítése, félelmek leküzdése, kudarc feldolgozása

 

 

ELÉRHETŐSÉG

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Telefonszám: +36 20 449 6718

Iroda cím: 1114 Budapest, Bartók Béla út 9.

facebook.png

Vállal-e Skype coachingot: Nem

 

BEMUTATKOZÁS

Marketing szakos közgazdász végzettséggel 10 éve dolgozom marketing területen multinacionális cégeknél (2 év FMCG 8 év pénzügyi terület). A coaching számomra meghozza azt a fajta lelkesedést, örömet, amit korábban ritkán éreztem, azáltal, hogy embereket támogathatok, és minél több emberen láthatom, hogy elindul a változás útján, megtalálja önmagát. Coachként minél több embert szeretnék támogatni önismerete erősítésében, saját célok kitűzésében, megvalósításában, hogy bátran merjenek döntéseket hozni, azokat meglépni, ezáltal egy boldog kiegyensúlyozott életet élni. A változás elkerülhetetlen velejárója életünknek nélküle a fejlődés, hosszú távú boldogság is elkerül.

Szeretném, ha a változást minél többen pozitívan, mint fejlődési lehetőséget élnék meg, ezáltal korlátaikat egyre tágabbra nyitva megtapasztalják, hogy ők teremtik életüket, kezükben az irányítás. A változáshoz való alkalmazkodás, változtatás lépésének megtétele önbizalmat ad, a képességek fejlődnek a tapasztalat által.

Magyar Coachregiszter

Bejelentkezés

Regisztrált coachok itt jelentkezhetnek be. Ha még nem regisztrált, írjon a ruszak.miklos@coachszemle.hu email címre!