Tornallyay Éva

TornallyayÉva

Régió: régiófüggetlen

Coach képesítését szerezte: Academy of Executive Coaching London UK, Business Coach Kft., Gestalt Coaching Center HU & USA, Magyar Pszichodráma Egyesület

Szakterület: ritmusváltás a karrierben, álommunka kontra burnout, kapcsolatfejlesztés itthon és külföldön. Egyénileg és csoportban.

 

ELÉRHETŐSÉG

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Honlap: www.kalangu.net

facebook linkedin
Vállal-e Skype coachingot: Igen

Skype cím: evat_bp

BEMUTATKOZÁS

Tornallyay Éva, közgazdász, üzleti és vezetőfejlesztő coach, team coach, a Kalangu Coaching alapítója, világutazó. Nyugat Afrikában nőtt fel, angol nyelvterületen. Több mint 20 évig a nemzetközi idegenforgalomban dolgozott, ebből 10 évig saját cége vezetőjeként. A coaching hivatás egy tudatos karrierváltás eredményeként, és egy másfél éves barcelonai lét közben találta meg. Jelenleg Budapesten, Barcelonában és Londonban, személyesen és Skype-on dolgozik coachként, üzletfejlesztés, karrierváltás, burnout, kapcsolatfejlesztés és „sabbatical” (hosszabb alkotói szabadság, illetve tudatos pihenés) témákban. Coaching munkájában ötvözi a más kultúrákból és utazásai során eltanult értékeket, szokásokat, valamint a pszichodráma és a Gestalt coaching eszközeit.

Magyar Coachregiszter

Bejelentkezés

Regisztrált coachok itt jelentkezhetnek be. Ha még nem regisztrált, írjon a ruszak.miklos@coachszemle.hu email címre!