Vad Szilvia

Régió: RégiófüggetlenVadSzilvia

Coach képesítését szerezte: Pro Bona Kft.

Szakterület: Business és life coaching, karrier, útkeresés, munka-magánélet egyensúly, egészség coaching. KKV tulajdonosok: vezetői kompetenciák, prezentációs készségek fejlesztése

 

ELÉRHETŐSÉG

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 30 277 8185

Honlap cím: www.behappycoaching.hu
Iroda cím: 2000 Szentendre, Dunakanyar krt. 14. I. em. 3.

 

Vállal-e Skype coachingot: Igen

Skype név: vad.szilvia_behappy

 

BEMUTATKOZÁS

Közgazdász-marketing végzettséggel 15 évig dolgoztam multinacionális cégeknél. Valódi hivatásom megtalálása óta a szakmai életcélom, hogy inspiráljam az embereket arra, hogy ők is megtalálják önmagukat, vagy azt a hivatásukat, amely nem munka, hanem szenvedély, hogy merjenek kiállni és cselekedni a saját vágyaikért. Arra ösztönzöm a beszélgetőpartnereimet, hogy vállaljanak felelősséget az életükért, a döntéseikért, feltárják és maximálisan kihasználják a belső erőforrásaikat. Célom az is, hogy segítsem a KKV tulajdonosokat, hogy hatékony vezetőként maradjon szabadidejük élni. Eszközeim: partnerség, önismeret fejlesztése, fókusz és egyensúly-teremtés. Ami az erősségem: az empátia, az inspiráció, a mélyben rejlő vágyak felszínre hozása, lelkesítés, önbizalom-erősítés. Mottóm: Élj úgy, ahogy valóban szeretnél!

Magyar Coachregiszter

Bejelentkezés

Regisztrált coachok itt jelentkezhetnek be. Ha még nem regisztrált, írjon a ruszak.miklos@coachszemle.hu email címre!